Vision Cleaning. Arbeid smartere, ikke hardere

Foreleser; Nina-Monica Johnsen, Key Account Manager, Essity

Nina-Monica har tidligere erfaring fra blant annet digitialisering innen skadedyrkontroll og som konsulent og avdelingssjef innen facility bransjen.
Nina-Monica jobber i dag i Essity som Key Account Manager for Norge og Danmark. Hun arbeider med spennende innovative prosjekter, som «Tork Vision Renhold» som er en digital løsning for renholdsbransjen.

Tema; Vision Cleaning. Arbeid smartere, ikke hardere

Ved å benytte sensorstyrt teknologi innen renhold kan man optimalisere renholdsressurser og endre måten man jobber på ved å dra fordel av trafikkanalyser i sanntid og verktøy som varmekart for besøkende, som viser områder med mest pågang. Man jobber med digitale renholdsplaner som gir klare instruksjoner med alltid oppdatert informasjon. Slik kan man sørge for at renholdere raskt identifiserer oppgaver som haster, slik som områder som må rengjøres og dispensere som må fylles på. Resultatet er en ny logikk for renhold som gir konkrete besparelser i arbeid, større kundetilfredshet og forbedring av motivasjonen til personalet. 

Dette er en tjeneste som passer godt for fremtidsrettede bedrifter og ledere som er interessert i en ny og bedre arbeidsmåte som gjør driften mer kostnadseffektiv. Nina-Monica brenner for å finne gode løsninger for bedrifter innen den digitale verden.

Nina-Monica Johnsen
Tlf: 90112632
nina-monica.johnsen@essity.com
www.essity.com