OM OSS

Renholdskonferanse & messe
Cleaning.no har arrangert konferanser rundt om i landet i mange år. Vi legger vekt på at konferansene skal være nyttig, interessant og holde et høyt faglig nivå, samtidig som vi er en hyggelig møteplass for renholdsbransjen. Forrige konferanse og messe ble holdt på Ullevaal Stadion og ble en suksess med mange fornøyde deltagere og utstillere.

Vårt program går over 2 dager og er tilpasset både renholdere og ledere. Vi inviterer også leverandører til å delta på vår messe, og dermed legger et grunnlag for å knytte nyttige relasjoner.

Sett av datoene for neste konferanse: 7-8 februar 2024

cleaning.no er en kompetanseleverandør innen profesjonell renholdsvirksomhet. Vi er en uavhengig og aktiv samarbeidspartner for private, profesjonelle renholdsbedrifter og offentlig virksomhet. Cleaning.no drives av personer med lang bred erfaring fra bedriftsetablering, drift, ledelse og kursvirksomhet generelt i næringslivet, og spesielt rettet mot renholdsbransjen.

Våre kurs gjennomføres både som åpne kurs, som er tilgjengelig for påmeldinger, interne kurs spesielt for oppdragsgiver samt nettkurs som er åpen for alle. Vår nettskole er offentlig godkjent av Kompetanse Norge. Vi kan også kombinere kursalternativene, hvor f.eks kursdeltagere først gjennomfører nettkurs selvstendig, for deretter å delta i felles klasseromsundervisning. For utdypende informasjon om vår kursmeny henviser vi til vår hjemmeside www.cleaning.no